Velkommen Vejle

Nu kan lytterne i Vejle også høre Radio Viva. Derfor siger vi velkommen Vejle. Vi er kommet for at skrue op for humøret, ligesom vi allerede har gjort i Kolding, Fredericia og Middelfart. Vi glæder os til at sende radio til fjordbyen med den ikoniske højbro, de store vidder og den smukkeste snoede, pulserende gågade og hvor livet udfolder sig med handlekraftige borgere, der vil deres by, fordi deres by vil dem.

Om Radio Viva
Radio Viva er en energifyldt radio der tager stor del i det der rører sig i Trekantområdet. Programfladen består af lokale indslag og besøg af spændende gæster med noget på hjerte – det hele serveret med godt humør og glimt i øjet.
Musik er naturligvis også en stor del af Radio Viva’s profil og du er altid garanteret de mest iørefaldende hits fra de seneste årtier. Med timenyhederne rettes der skarpt fokus på politik, kultur, sport, erhverv og hvad der ellers rører sig i området.

Radio Viva henvender sig primært til den voksne målgruppe på 25-50+ og er lokalt forankret.

Få dit budskab ud
Radio Viva er det perfekte medie at reklamere i. Vi aflægger dig gerne et besøg og rådgiver dig i hvordan du får mest ud af din markedsførings kroner på radio. Kontakt Merete Warming der vil være behjælpelig med, at skabe kendskab til netop din virksomhed.

Husk! Radioen er et direkte og personligt talerør til dine nuværende og kommende kunder. Og som vi siger ”Hvad hjælper det at du har verdens bedste produkt, hvis ingen har hørt om det”

Michelle Iversen

Mediekonsulent
Tlf: 27 28 16 64
michelle@radioviva.dk