Womens Night!

Tag veninderne under armen og kom til en inspirerende, sjov og hyggelig aften med Radio Viva. Vi byder på blandt andet på foredrag, tapas, bobler, smagsprøver og eksklusive goodiebags. Oplev Michelle Hviid med hendes hudløst ærlige, kærlige, provokerende og bramfrie foredrag om, at leve livet modigt!

Vi glæder os til en dejlig aften med en masse fantastiske kvinder.

Aftenens program:
Kl. 18:00 Snacks & velkomstdrink
Kl. 18.30 Velkomst v./ Radio Viva
Kl. 19.00 Foredrag m./ Michelle Hviid
Kl. 20.30 Tapas fra Den Blå Bistro
Kl. 21.00 Inspiration, smagsprøver & shopping
Kl. 22.00 Tak for i aften

OM FOREDRAGET:

SKRU OP FOR LIVET
Med dette hylende morsomme og samtidig rørende og inspirerende foredrag smitter Michelle salen med en lyst til at leve mere opmærksomt. Modigt. Vi bliver nødt til at fylde lommerne med livserfaring, fejltagelser og visheden om at vi skal dø en dag, for at turde implementere mod i hverdagen.

Intet imponerende, storslået eller fantastisk er nogensinde blevet til, uden at frygten for at fejle var en solid følgesvend. Bliv gode venner med din sårbarhed. Michelle lærer os at modgang ikke er en stopklods, men en katalysator. Michelle fortæller hudløst ærligt om når det går godt, men især om når det går dårligt. For de glansbilleder vi skaber og deler på de sociale medier, fjerner os mere fra hinanden end ærlighed. Og vi kommer ikke uden om kærlighed. Om den er til en skive vandmelon eller til den eneste ene, så er kærlighed vores ultimative drivkraft. Foredraget er spækket med sjove, rørende og underfundige anekdoter, som tydeliggør netop det budskab.

Michelle “holder det smukkeste spejl op” foran samtlige gæster i salen, alle tager humor, håb og eftertænksomhed med hjem.

Køb din billet her:
https://www.kolding-egnsteater.dk/forestillinger/womens-night-med-radio-viva/